Bästa Bil Polermaskin För Nybörjare

Det finns mycket små saker i livet som ger dig samma tillfredsställelse som Maskin polering bilen för första gången, oavsett om det är bara för glans förbättring eller att utföra vissa färg korrigering av virvel märken eller repor i färgen. Jag minns spänningen att få min första bil polermaskin (Kestral Das-6 ) som en julklapp år sedan mycket tydligt och fjärilarna i min mage som jag inte kunde vänta med att använda den på min bil. Jag hade tillbringat veckorna fram till jul följande guide efter guide på internet och titta på tutorials på youtube, studera dem i detalj som förberedelse för första gången att ha en go på det själv. Spänningen var overklig. Tyvärr, jag har inte ett garage där jag kan arbeta i den torra, och i Irland, Det regnar ganska mycket varje dag så jag var kvar väntar! Den första torra dagen Kom och jag var redo att attackera lacken!

Scroll to top