Nivåer av prepperbutik Prepping

Det finns gott om etiketter som går runt för preppers knutna till deras motivation eller strategi, men alla prepperbutik preppers faller inom vissa nivåer av prepping som visar deras beredskapsnivå. De flesta preppers arbeta igenom dessa nivåer tills de har nått sin önskade ‘nivå’ av prepping. Alla uppfattar risk på olika sätt, så naturligtvis förbereder alla sig på olika sätt och för olika mängder tid.

Varje regering, militär, kyrka, företag, samhällscenter (listan fortsätter..) främjar tanken att individer och familjer bör förberedas. Även om det alltid kan finnas en livsmedelsbutik rusa innan en katastrof, de flesta människor har vissa delar av beredskap på plats. Mat, vatten, Första hjälpen, gas, toalettpapper och andra häftklamrar går snabbt.

De flesta kan klara sig på egen hand i några dagar. Om strömmen går ut, om maten inte är tillgänglig eller kranen går torr – människor har antingen några grundläggande byggstenar av beredskap eller har tillräckligt med sitt hem för att göra det genom en kort nödsituation.

Även på denna grundläggande beredskapsnivå har preppers vanligtvis en grundläggande beredskapsplan.

Scroll to top