Europol hävdar att piratkopierade IPTV-tjänster ökar igen

Europol, en europeisk enhet som bland annat bekämpar piratkopiering, förändrar användarna igen för att hålla sig borta från piratkopierade IPTV-kanaler. I ett meddelande som har som huvudmål information om vård om eventuella skadliga program och säkerhetsproblem, säger byrån att tjänsterna upprätthåller högkvalitativa videoströmmar och erbjuder ett bredare utbud av innehåll på grund av bristen på sportsändningar med IPTV i Sverige, men även med Nordic IPTV.

Med början av pandemin runt Covid-19 har tusentals användare avbrutit sina piratkopierade IPTV-kanaler, men det verkar som att anställningen av tjänster växer igen, eftersom återförsäljare har tvingats sänka sina priser. Det faktum att många idrottsföreningar har återvänt till utbildning över hela Europa, är förhoppningen att förr eller senare sportaktiviteter kommer att kunna återgå till aktivitet, och hyra en piratkopierad IPTV-kanaler vid denna tidpunkt, kan vara betydligt billigare och bästa IPTV än att göra det om några veckor, och detta kan vara en av anledningarna till den ökade efterfrågan på dessa IPTV kanaler.

Även om detta är ett allvarligt problem för idrottsorganisationer och programföretag, denna vecka europeiska brottsbekämpande organet, Europol, oavsiktligt påpekade något som verkar vara ett eget mål. På grund av nuvarande begränsningar ökar piratkopierade IPTV-kanaler tydligen sitt spel för att säkerställa att deras Prenumerationer förblir attraktiva för allmänheten.

Allt detta påstår man att man kan se via en så kallad TVIP box, eller som det snarare kallas av det flesta som en IPTV box. Men stämmer detta verkligen?

Scroll to top