Vad mer kan gainer innehålla?

De flesta gainers kasta en hel del andra godsaker i max för att hjälpa din träning. Kreatin är en vanlig extra ingrediens som hjälper till att du har energin till makten genom högintensiva träningspass, och många kosttillskott kommer också att innehålla en mängd olika vitaminer och mineraler.
Hur mycket behöver jag för att spendera på en Snorbilligt.se?

Det övergripande priset för en massa Gainer är uppenbarligen viktigt, men det är lika viktigt att gräva i detaljerna för att se hur många portioner Du får per tub eller påse, samt hur stor att tub eller påse faktiskt är. Vad kan tyckas ett fynd i början kan bli dyrare än andra pulver om du måste använda dubbelt så mycket i en servering och hamna gå igenom badkaret snabbare.

Generellt sett, priset på massa vinnare börjar från cirka £10 ett kilo och spänner upp till £20 per kilo eller så, och du brukar få en bättre affär om du är beredd att köpa i bulk. Serverings storleken på en massa Gainer är vanligtvis 150g-250G, men det kan vara så mycket som 350g. Även om du köper en 3kg tub kan du gå igenom det i ett par veckor om du tar Gainer varje dag.

Scroll to top